My Blog . My Story
Esok pukul 8 !
Saturday, December 29, 2012 @ 11:40 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum 

Heyyo , Gaissssssssssss . Haihh , dah seminggu tak update . Rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ~ Hahahah . OkengOkenggg . Korang sihat ? Hehehe . Alhamdulillah . Baguslah tuu . Hahhhh ? apa ? apa yang Esok 8 pagi ? Heheh . FYI lahh enn . Esokk pukul 8 KENA PERGI DAFTAR DEKAT SEKOOLAHH . TU JEE . Hehehe . tapi yang tak bestnyaa bukan kiteorang jee yang ada dekat sana . Semua budak ada dekat sana . It's like first day sekolah lahh . Pilih segala jenis ketua dalam kelas nii . Alahhhhhhh , buatbuat tak tahu pulakk . Hermmmmm , takut pulak rasa ohhh :| Bukan apa . Selalunyaa kalau pergi sekolah , first thing kita cari ialah kawan kita . Nii dekat sekolah baru . Nak cari siapa ? Omg ! No one . I'm alone there . Nak lepak dengan siapa masa rehat pon tak tahu lagi T^T Harap ada lahh , sorang pon cukup lahh . Asal kan ada teman . Amen . Pastu yang tak best lagi . Sepatutnya first day sekolah yang bertarikh 2 Januari 2013 . Terus belajar . Ye ahhh . Dah esok , settle kan semua benda . Terpaksa ahh . Emmmm , takpa nasib setahun je ohh . Hmmmmmm , tak kesah ahh . Now tengah busy dengan tuisyen . Amik subjek Prinsip Akaun dengan AddMath . Errrrrr , saya low sikit kalau masuk dua nii . Tambah lagi Akaun , basic pon tak tahu apa apa . Memang macam budak tadika nak belajar mengira lah kann *sigh* Uuuhh Uhhhhh , niii nak share sikit baju sukan sekolah xD *menunjuk* Sekali sekala xD Acano cantik takkk ? Hahahaha . K ahhh . Nak tidur nii . Kbyeeeeeeeeeee . Assalamualaikum :3 XoXo

New Baju Sukan (Rumah Biru)*obviously*
  


 Amy .





Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.