My Blog . My Story
Dinner for the Bujangster
Wednesday, December 19, 2012 @ 8:02 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum 

Hellohello makan milo . Hahaha , okay takk pantun akuu . ehhh boleh kira pantun ke ? K whatever xD K tonight this night thursday night such a boring night like seriously i tell you . Hooooooooo , seee the tittle ? Hehehe , sah lahh nampakk takkan tak kot xD Hurrrrrrr , last night tidur rumah oyang kebetulan mak uda pergi rumah mak mertua dia dengan pak uda . Oyang taknak pergi , so dia suruh aku dengan cousin aku temankann oyangg . Dari lepas asar sampailahh dalam pukul 10 kot entahlahh time tuu tengok jam mata mamai mamai jeee ~..~ and before nak membuta tuuu . mak uda dah siapkan semua bahan tinggal goreng jeee . nasib ada masterchef dalam rumahh tuuu . Herrrrrrrrrr know what apa yang kiteorang masak ? Jengjengjengggggg . 

Hahaha , hows that ? nampak sedap tak ? ehhhh bukan nampak je tau rasa pon sedap seyhhh . Nii pon one of my favourite dishes :3 Kenyang gilaa makan . Ohhh yang gorenggoreng dekat bawah tuu bukan keropok lekor tapi hot dog :p Nampak macam keroppok lekor . Ennn ? ish ish ishhh . Almaklum lelaki bujang yang memasakk . masak apa yang mampu jeeee xD  Hahahaha ,okayylahhh nanti pulak update . Hehehehe . Kbyeeeeeeeeeeeeeee . XOXO Amy 




Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.