My Blog . My Story
Ze Untitled
Sunday, September 2, 2012 @ 1:19 PM | 0 Comment [s]


Assalamualaikum

Hi guyss . Sorry for not Updating this blog for such a long time . Bukan apa , kekadang bila nak update tuu time tuu jegaklahh ada kerja , time tuu jugakklahh malas nak menaip  -.- Urghh , K . tajuk hari nii 'TwoOfUs' . Okayy , dia mula macam nii tauu . *fadeout*

Kiteroang kenal dalam Twitter and start knowing each other sampaiikann kalau sehari tak tweeet dengan dia tak sahh . Bestt dapat kawan macam dia like bila bosan always ada dia and sometimes perasan gay datang hahah , sial . I'm straight okayy . Ada sekali tuu dia tak online macam harihari biasa dia buat , untill timbul perasaan risau :( 5-6 hari jugaklahh dia tak online almost everydayy I'll mention nama dia untill oneday tuu dia online , happy gila ~ Know what ? kenapa dia tak online , he left his phone dekat kampung --' careless gila . then , thank god dia bagi number dia dekat aku , do tak hadoklahh nak tweet dengan dia 24/7 . call-lah dia , masa first time call dia , hahhhhh . dia baru bangun tidur and fahamlahh suara orang baru bangun tidur enn ? *offcall* about tengahari like that dia text suruh call . then , i just call jelahh . Uhhh , we have the best conv . Hahah . But afterthat tak amik tahu pasal dia , when teringat pasal dia , try to txt dia tapi phone dia mati , everyday stalk twithandle dia and try to call dia tapi phone mati . Until today I stalk his twthandle and found out that sekarang dia ada dekat New York and I was like fucking not awwshemm but I'm happy for him because has reach there . Lepas baca tweet tuu tak tahuu kenapa air mata boleh pulakk lahh meleleh -..- lelaki pon boleh menangis K jangan ingat perempuan jeee :p Aku rasa macam nak seppaksepak je dia pergi tak bagitahu . Kalau bagi tahuu takdelah aku menunggu mention dari dia , reply txt dari dia -..- Haishhhh , sabar jelahh . Tapi takpee , nanti balik Malaysia aku makimaki kau . Hahahh . Kayy , all this thing yang aku tulis nii are dedicated to FAHMI or AWAL . entahlahhh xD 

last pic from his twthandle 


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.