My Blog . My Story
SBP?Teknik?Vokas?MRSM?Lain-lain? Nak yang mana ?
Friday, September 9, 2011 @ 1:10 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm Heyy BloggerinoBlogerinaCopycaterStudentMalaysian Hii : )

Tak sangka-kann dah 10 hari kita beraya : ) okayy  GoodBye RAYA  Hi Study :( tapi kalau RAYA nak datang sekalisekala boleh tak kesahh : D Hokeyhh , hari nii Miss Ooi panggil semua budakbudak form 3 pergii masuk dewan . first thought > Sportcheck #coverrambut . Ingatkann benda tuu tapii pasal nak ambil aliran apa next year . nak amik SBP ke ? Teknik ke ? Vokas ke ? MRSM ke ? Tentera ke ? apa ke ?  Err , nak amik apa hekk ? my friends amik Teknik or MRSM . ada nak SBP . Err , mamposs #mengong . Masa taklimat tuu totally tak faham apa yang cikguu cakap . yelahh dalam tuhh dah macam pasar borong . tahukan ? kalau tak tahu boleh pergi ke pasar borong terdekat ae : ) Lepas ceramahh tuu , Miss Ooi kata kalau tak faham boleh jumpa diaa . kitaorang ponn straight away pergi jumpa diaa #semangatnakmenanya . Err , pening jugak masuk sekolahh SBP nii semuaa subjek susehsusehh : (  tapi cikgu pun ada cakap ; peluang nak belajar luar negara memang cerah , sebab ada sorang budak SMKDE dapat SBP amik aliran AGAMA dapat lanjut pelajaran dekat Jerman #teruja . Haihh , tergugat iman nak ambik SBP tapi aku nii bukan nya pandaii macam budakbudak RK tuhh dapt 5Akeatas boleh cite ahh kalau nak masukk SBP ponn : ( Dukk pikir dari balik sekolahh lagi nak masuk sekolahh mana : ( lastlastt pilih sekolah Teknik or SBP . harapharap dapatlahh salah satuu dari dua tuu . Aminn : ) tapi sekolah vokas ponn okay jugak sebab ada banyak kos kat sana . Err , tak tahuu nak ambil mana satuu . banyak sangat choice : /  Okayy lahh bantalpillowselimut dah panggil #esokk ada SEGAK session kedua

P/s : Ya Allah , kau berikanlah petunjuk kepada hambamu sorang nii .


untuk tontonan umum xD 


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.