My Blog . My Story
Raya : Habis , Sekolah : Bermula
Tuesday, September 6, 2011 @ 5:44 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm Heyy kaurangg : ) Okayy , first thingg like you olls tahuu kalau tak updatee blog mestii tuliss ''Heyy,lama aku tak update blogg buruk aku nii , dah bersawangg sanasini dah nii'' kankann ? maybe dalamm penaipan yang lainn but objective dia still about update blog kankann ?? okayy hari nii dah 6 September bersamaan 8 Syawal #kodd:) Okayy , tajuk post hari nii (Raya : Habis , Sekolah : Bermula) hadoii , tak bestnyaa . Nak buat macam mana PMR dah nak dekat so kenalahh studyy :) kalauu budak form 1, 2 dengan 4 bolehh ceritalahh kalau nak raya lama ponn diorangg bukan ada periksa penting ponn -.- Eerr , budakk form 5 rasaanyaa taklama lagi kodd diorang nak triall so good luck kayy xD Okayy , raya tahunn cukup membosannkann sebab yelahh kerja duduk rumah jee , pergi rumah orang jarangg . #kenastudydengancousin <-- dia pon form 3 so kitaorangg bersaingg . Ohh , even lepakk rumahh dengann kezin dapatlah jugakk kumpul dalam seratusdua :D #okaylahtuudaritakdee . Noww , pasal sekolahh :) Sorry cikguu sebab tak dapat hadir semalam bukan apa semalamm dalam pukul 6:45 camtuu baru sampaii selayanggg so lepas kemas semua terus tidurr #ngantukbhaii(Y) but semalam sumpahh boring gilaa tambahh tengahh buntu duk memikir result trial . Eerr , sumpahh seramm hari nii : ( Okayy , i thinkk it a good time untuk bersiap kodd nak pergii sekolahh . Bye thenn :D P/s : Semoga akuu pass semua paper aku . Aminn : )


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.