My Blog . My Story
#RayaDatangLagii xD
Saturday, August 27, 2011 @ 8:15 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm Hyee kaurangg :)

Haii , cepatnya masa berlalu tiptuptiptup dah nak raya :D happy nii tapii happy taksehappy kaurang lahh :') but its okayy . the past is past :)  okayy :D now amyy dah tak sabar nakk balik KAMPUNGG :D haha , tahun nii balik kelantann , raya rumahh UMMIE :) mood > SYOK ! haihh , kiteorangg balikk sana  hari ahad malam :3 babah kata taknakk kena speedtrap pastuu dia takut jam . herr , babah paling tak suka jamm . sama macam kaurangg lah :) okayy , this week jeee cuti okayy :) lain week belajarr . haihh , PMR dah dekatt dahh nii -.- okayy , dah cutii release your mind amyy :D ada something nak bagii dekat kaurangg :)

#background dicilokk darii Google :) and this untuk kaurang semuaa :)
 NAH !
Hacoiyy , cantikk tak Eidcard amyy ? haha , kalau tak cantikk sorryy . budakk juniorr :) even umur belog nii dah berumurr :D haha , nantii raya amyy snapsnap lagii :) masukk Fbook lahh . hehe . dahdahh tak tahuuu nak taipp apa :) 


NOTA KAKI : amyy nak mintakk maaf if ada luka kann hati orang lainn . kalauu ambil apaapa tak bagi creditt :) halalkann semuaa yang amyy buat :') #airmatadahnakmengalirr SELAMAT HARI RAYA masa balik tuhh . jangan bawa lajulajuu . jangan pulakk nak update blog dalam keretaa ingat orang yang tersayang :) kayy 











Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.