My Blog . My Story
Paper Trial :D okayy je :D
Sunday, August 21, 2011 @ 7:56 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm Heyy kaurangg :D

hurmm , boring seyhh asyikk studyy je . nak online pon boringg :D kan ada aku cakap yang taknakk update till 26hb kankann ? hurmm , hajat tak tercapaii . boring melanda nii -.-

kehh , semalam punya semalamm dengan semalampunyasemalampunyasemalamm ada peperiksaan percubaan PMR . aku dah bagi tahuu kan ? good :) masa hari khamiss , exam BAHASA MELAYU dengan SAINS1 :) memang senangg #cakapjetuhhtengoktengokhancur:(harapharaptaklahh:) paper BAHASA MELAYU 2 cehh , memangg susahh tambahtambahh masa bahagian C . hoohh , kepala hotakk nak pecahh nak buat ceritaa ><' kaurang tahutakk ? nak habiskann bahagian C ambil masa dalam 55 minit . nasib bahagian A dengan D dah siap :)

Masuk hari jumaat PAPER SEJARAH#mosthatepaperever> cehh sakit hati akuu , nak hancur kepala hotakk ~ nasib exam 1 je time tuhh and exam start pukul 11:15 , heh .jadi ulat bukuu kejapp :) haihh , dah malas nak tulistulis opss i mean taiptaip :D

NOTA KAKI : Esokk paper BAHASA INGGERIS dengan SAINS2 . kena baca THE PHANTOM OF THE OPERA :D and kaurang tolong like page aku nii . buat yang baruu :) if tak kesahlahh . if kaurang malas takpee aku tak kesahh :D


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.