My Blog . My Story
First time ~
Sunday, August 14, 2011 @ 10:44 AM | 1 Comment [s]

Assalamualaikumm Heyy kaurangg :)

haha , nak tahu apa yang first timee :) haha , aku tolong makcik aku dekat Baazar . masa mulamula tuu memang tak best , yelahh panas gila kodd . pergii pukul 3:30pm . yang paling tak tahann , masa kitaorang nak pasang mejaa . customer dah datangg , ada rasa sikit tergugatt . mau serang sampaii hancur mejamejaa xD #tipu tuhh haha , tipu sunat kayy xD haha , makin lama makin ramaii orang datang dekat baazar :) ingatkann cepat habis hari nii tapi lambat jugakk . haha , part paling bestt masa nak pergii beli makanan berbukaa :D macam-macam ada . murtabak maggi , nasi kukus , macam-macam jenis warna air ^^ , kuih , popia , ayam golekk , dahh malas nak bebel panjang-panjang xD ehh , masa dekatt sana bukak puasa lagi bestt . haha , kenapa ? ye ahh , tunggu je azan . kalau dekat rumahh bnyakk iklann , bosan dok menunggu :( haha , lepas bukak puasa . part paling malas , kena simpann balikk baranggbarangg -,- lecehh betull xD tapii takpe anything yang aku lakukann dapat upahh , bukan aku yang mintak but my aunty yang cakap  :D THANKS AUNTY <3  haha , lepas habis simpan semua barang apa lagii kita baliklahh ^^ haha , tulahh hari yang palingg penatt . balik mandii solat pastu terus tidoww z.z penat bekerja mengalahkann konktaktor jalanan lah katakann xD

NOTA KAKI : makcikk nantii nak tolong lagihh :) bestt and nak makan nasi kukus 3M xD


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.