My Blog . My Story
Boring sikit but it will be OkayyDayy :D
Wednesday, August 17, 2011 @ 9:13 AM | 3 Comment [s]

Assalamualaikumm Heyy , kaurangg :D

hari nii sekolah cuti sebab hari nuzul al-quran . haha , kaurang mesti tahukankann : )
ehh , esokk budak form 3 sekolahh saya dahh mula exam trial PMR . ohgod , need to studyy : )
tak gunakan aku nii . esok exam , hari ni baru nak studyy xD okayy start fromm todayy aku tak update apa apa until 26 August 2011 .
hurmm . hari nii mummy ajak pergi beli baju raya : ) hehe , semalam dahh shopping satu selayang mall tak puas lagi xD haha ! kan dah tak tahuu nak tulis apa :p ..................................................ermm , i think better go study now : ) bye blogger :)

NOTA KAKI : kaurangg doakann aku biar dapat 7A ehh , kalau tak pon 5A3B :) TerimaKasih :D


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.