My Blog . My Story
Rindu kodd -,-
Thursday, July 7, 2011 @ 11:35 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm Heyyow kaurangg :)

Waaa ... Taktahuu kenapa lepass je Sukan Tahunan rasa lain macamm kodd . macamm rasa rinduu je dekat diorangg . rindu kena marahh , kena bumpingg , lawan suara dengann kumpulann lainn . even baru dua minggu kenal tuu ponn dari tak kenal langsungg sekadar kenal dalam Fb , jadi bestfriends terus :')  dalam dua minggu tulahh kitaorangg gaduhh , ketawaa , berbincang , main macam orang gilo . haha . miss that momentt ;') rasa macam nakk ulang balikk masa yang laluu :) kalaulahh dapat kan baguss . buatt betullbetul masaa lawann dengan Lekirr . tapii semua dah tinggall sejarahh Lekir dah jadii Juara :) Next yearr , ramaii dah takda kodd . commander kasturii Thaqif , Co-command dengan awek dia Amarul dengan Syikinn . Aizat the robotboyy Xd sorry Jatt fact kauu memang robot :p tapii memang hope sangatt la diorang tak keluarr sekolahh lagii , masukk perbarisann macamm last week . kena paksa dengan Puan Z :) Shidd betull kenapa la feelling nii datang time macamm nii :/ okayy la time to get bed tommorow sch dayy :/ nitee Nite Guyss :')


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.