My Blog . My Story
Penat cari bukuu .
Sunday, July 31, 2011 @ 9:40 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm Heyy kaurang .

Hari nii lastt day nak makanmakan masa lunch . esokk dah tak boleh dahh :D okayy , harii nii aku dengann several of my friends keluarr pergii carii bukuu :)  pehh , tak pernahpernahh nak pergii mall sematamata nak beli bukuu :D and its truee kiteorangg pergii beli bukuu ^^ taknakk cayaa aku tak hamik kesahh :) Ouhh , masaa pergii dekatt Popularr cehh terus targett dekatt buku yang nak belii , act tak penat ponn masa belii saja tuliss ;p sorry . okayy masa nak pilihh bukuu aku dengann kawann just pakaii amikk je tak check ponn hargaa , gaga LOL . okayy , lepas beli teruss pergii makann KFC sumpahh taklaluu nak makann . lepass makann pergii mainn gamee , cehh tak sangkaa adikk aku dapat Domoo . ala diorangg mainn permainan yang ada patung katt dalamm tuu . cehh sampaii terjeritjeritt  haha , tak ngaku adik buatt sementara xD haha lepass puas mainn gamee thenn straight away  balik  . thenn , masa balik takde hapehapee yang best terjadii . okayy , lepass je balikk lepak japp mandii solatt thenn teruss membutaa :D

okayy thenn , nightt peeps :)


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.