My Blog . My Story
Kasturii dah buat yang TERBAIKK :)
Wednesday, July 6, 2011 @ 6:39 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm . Heyy  kaurangg ?

ngantukcampurpenatt . even dah  tidur tadii . okayy , hari nii berlangsungnyaa harii Sukan Tahunan SMKDarulEhsan yang ke-16 . pagi tadii dengan semangatnyaa aku bangun pukul 6:00 pagii . semata-mata nak pergii stadium awal sebab Puan Zahariahh dah bisingbising semalam suruh datang awall -,- andd lepas bangun tidur terus pergi mandii , sembahyang , makan semua terus pergi stadium sampai sana dalamm pukul 6:45 pagii camtuu . sampaii terus pergii dekat carparkk cause cikgu kata dia ada dekat situu . tunggupunyatunggu dalam 4-5 orang je baru ada dekat situu -,- boringg . sepsepp , pukul 7 baru cikgu sampaii . tak padan dengan suruh datang awal -,- okayy , lepas tuu cikgu surhh berkumpul kejap nak bagii barangg and make lastminutes practise :) lepass tuu . terus gerak pergii masukk dalamm stadiumm . fuhh , penatt berkawadd jadi robot kejapp . standstill sampaii kaki cramp . LoL . kalau gerakgerak kenaa penombok dengan kakak Miraa . haha , so scaree xD . lepass habiss kawadd terus pergii duduk dekat seat pelajarr . sheee , penatcampurlapar on that time sampaii melantakk sampaii 3burger McD xp . okayy , malas nak ceritaa masa duduk dekat seat pelajar sebabtak buat apaapa just take pic , cakapcakap , jejalann , buat bodoh dan sewaktu dengannya -,- . okayy , masa habis semua acaraa tiba masa untukk acara membolot hadiahh . haha LOL . ikut statik KASTURI lagi banyak bolot hadiah dari LEKIR . Hadiah perbarisann dimenangi oleh LEKIR pada tempat pertama , JEBAT kedua , Kasturii ketigaa . eventhough , JEBAT lagii tak berdisiplin darii KASTURI dan lainlainn . KainRentang di menangi olehh Rumah JEBAT dan kitaorang(KASTURI) dapat tempat ketiga lagi sekalii >.< okayy , yang tuu tak kesahh yang kesahh markah keseluruhan dari tempat keempat dimenangi oleh RumahJEBAT , tempat ketiga RumahTuah , tempat kedua RumahKasturi dan pertama dimenangi olehh RumahLEKIR . kitaorang memang puas hatilahh dengan markahh jurii tapi yang tak puas hatinyaa masa perbarisann cikgu macam makan rasuahh tahuttakk . sorry cikguu . bukan apa kitaorang punya senyapp , BudakJebatt memekak er . takde disiplin langsung bolehh dapat tempatkeduaa -,- okayy lantakk ahh . yang pastii KASTURIi dah buat yang terbaiikk . nak pastikann nextyear KASTURii akan kalahkann LEKIr . Okayy lahh malas nak tulis dahh sakit tangann :) BYeee .


P/s : Esokk budakk SMKDarulEhsan cutii ! so , kita enjoyy ^^ tengokk wayangg , shopping . blablaa ^^


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.