My Blog . My Story
Dah boleh pergii dahh !!
Saturday, July 9, 2011 @ 7:49 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm  Heyy kaurangg ..

Semalamm adalahh sorangg makhluk Allah suka hatii nak sound dekat groupp akuu . aku yang jadi admin dia mestilahh terasaa -,- kalau kaurangg nak tahuu tekan je pic dekat sebelahh tuu :) kalauu taksuka ponn tekan jelahh ''LeaveGroup'' kan senangg nii saja nak buat orangg marahh .  tak padann dengann kecikk dahh perangaii macamm babengg . dah lahh malas nak tekan keyboardd dahh :( nak pergii makann lagi best daripada layan budak nii  :)


P/s : kau pikir aku kesahh sangatla kauu block akuu . aku lagi sukaa la :)


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.