My Blog . My Story
Cett , EMO maii :'D
Saturday, July 16, 2011 @ 9:11 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm Heyy kaurangg :)

kaurang nak tahu takk ? yang this week is the best week ever . boleh masuk cartaa top5 best week ever :) Ouhh , hari nii aku tak tahuu kenapa bangun pagi tetibaa rasaa Emo . haha , lelakii takpatut nangis apalah amy nii :')  maybe teringat dekattt cikgucikgu yang suku pernahh ajar akuu dulu . aku palingg suka cikguu Math aku masa form 2 . nama dia aku tak berapa ingatt susahh sikit nak iingat bila dah macammacam masuk dalam kepala otak aku nii :D sorry cikguu tapii jasa cikguu saya tak akan pernah lupakann :) last masa jumpa dia dekat sekolahh masa tuu dia tengah sarat mengandungg , perut makinn besauu :D haha LOL aku nii . 6bulan tak jumpaa dia yaallahh macamm 6tahunn tak jumpaa dia . punyalahh rinduu :] and rindu jugak dekat several friends yang duduk jauhh . kekadang yang duduk dekat ponn jarang jumpa sebab hal tertentuu . paling rindu sekarang nii ialahh Zareen Zareeqa dengan Ifa Razakk . dah lama tak jumpa kaurangg .Zareen , even tinggal pon tak jauh mana kitaorang still tak dapat jumpaa sebab ada hal pentingg .  Ifa lagilahh lama gila tak jumpa last jumpa pon masa sekolah rendahh tuu pon masa standart 4ke5 .

kann . punyalahh rinduu macam nii lah jadinyaa :'D hope aku dapat jumpa kaurangg sekali pon takpe lahh . janjii dapat tengok muka kaurangg :') byee


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.