My Blog . My Story
Ceramah HIV/Aids ^^
Wednesday, July 13, 2011 @ 4:56 PM | 0 Comment [s]

Assalamalaikumm Heyy kaurangg :]

hari nii Sekolah Menengah Kebangsaan Darul Ehsan ada buat ceramah about Hiv/Aids :) masa hari isnin Mrs.Mercy dah bagi tahuu yang hari nii (rabu) yang ada orang lain nak datang sekolahh . first , thought that budak sekolah lain yang datang bertandang dekat sekolahh kitaorangg :D tuptup , the Penceramah is the visitor not student from other schoolxD (ayat tak boleh blahh) Ouhh , nama penceramah tuu Encik Anthony Gomez dengannn pembantu dia dari France *unknown name* hehe , susahh nak sebut nama dia sampai terbelit lidahh aku ^^, Actually ceramahh nii khas untuk ketuatingkatan , ketuaKelabPersatuan dengan  ketuaUnitUniform . Ouhh , masa ceramahh mula semua orangg excited muka takbolehblahh . biasalahh jarang orangg luar negara datang sekolah semata-mata nak bagi ceramah :] part yang paling ......*taktahunakdescribed* pembantu penceramahh cakapp . Ya Allah ,  satu patah haram pon takpahamm dia cakap* tipu,pahamm jugak sikitsikitt :D  nasiblahh En. Anthonyy tolong translate sikitsikit . okayy , malas nak memanjangkann conversation nii :) lastlastt ,   pembantuu ceramahh tuu tanya "apa yang kaurang dapat dalam ceramahh nii ?" pastuu , budak form4form5 jawabb "jangan guna CONDOM!" shidd betul budakbudak form 4 form 5 xD  haha , aku ponn yang pergii highlight besarbesar kenapa ? xD fuhh , betapaa boringnyaa duduk dekat dalamm dewann tuhh -,- conversation start dari pukul 11am - 1pm :) okayy Bhaii ;)


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.