My Blog . My Story
Perakk todayy :)
Thursday, June 9, 2011 @ 7:46 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm -- Hyee kaurangg (:

sudah lama aku takk jenguk blog aku nii :/ act semalamm nak updatee tapii sebab nak kejar masa , terus tak jadii . Okayy , harii nii dah kena pergi PERAKk . kenapa :? mesti la bercutii , kan cuti sekolahh nii . ala tak lama hari ni pergi esok balikk la . pergi pon sebab nak sambut brthdayy adik akuu kat sana :) ouhh , kiteorang pergii dalam pukul sepuluhh . bukann family aku je pergii mak sedara punn turut pergii :) hihi , tak sabarr . boring seyhh cutii sekolahh tak buat apaapa :/ okayy la , malas nak tulis pepanjangg nantii kaurang boringg membacanyaa ;p


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.