My Blog . My Story
Kerja Kursus Sejarah , KAMUU SUNGGUH MEMERITKAN :)
Saturday, June 18, 2011 @ 2:25 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm .. Yaww earthlingg :)

i dont know what going on with my blog but its okayy . dont care muchh need to care about the PMR first . then , my LOLO blog . bhehe .. Okayokayy , back to the main topic .

Nampakk tittle kann?dah baca?goodboyy/girl . its about aku punyaa Kerja Kursus a.k.a Folio Sejarah . wahh , so penatt to siapkann . nak cari bahan dekat dalam internett . peritt >< nasib ada  AyuThia Lala sebab bagi inspired sikit :) THANKS AYU :) okayy , semalam ehh bolehh kira pagi tadilahh dalam pukul 12tengahmalam start buatt Kerja Kursus tuu . habis kirakira dalam pukul 3lebih camtuu la *kalau tak pasal PMR haram nak sentuhh benda tuhh , nasib kena buat sikit je :) . nak tahuu takk dekat sekolah semua kelas dah hantar just tinggal kelas aku je yang belum hantar , yang hantar pon dalam duatigaorang camtuu :/ but its okayy , penatpenat pon ada good dia jugakk ;) know what cikgu bagi semua A+ happy la :)) kankann . belum hantar lagii dah dapat markahh . hehe jangan jeles tau AME :) okayyla , nak pergii print kerja kursus nii . tratata


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.