My Blog . My Story
FED UP -,-
Tuesday, June 28, 2011 @ 6:11 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm , hye eartlingss :)

Sakit hati betul petangg tadii >< know what ?*flashback. lepas rehat aku pergii dekat papan kenyataan nak tengok sama ada ada latihan or not .  ADA :) mood : HAPPY :) memang dah semangat gilo nak pergii  . balik punyaa awal sebab nak mandi , makan , and so onn :) thenn , dalam pukul 2:30 pm keluar rumahh sampai sekolah terus pergi padang nak check if dah ada orang or belumm . haha , check jam baru pukul 2:45 , kawad tuu start pukul 3:00 so , aku pergii beli air dekat kantinn :) hauss ;p ouhh , ontheway pergii kantinn terserempak dengan kawan aku dia pon masuk kawad :) lepas beli air terus pergi padang sekolahh kotkot dah startt . mulamula just two of us yang lainn tak datang lagii maybe datang japlagii , sabar . 3:30 still takde lagii , tunggu . jumpa dengan naqiuddin tanya adatakda , nak tahu ada dia kata apa dia kataa '' adatakda?'' siutt orang tanya dia dia tanya orang balikk . LOL -,- suruh dia call cikguu rumah sukan aku  , voicemailbox burrr  still sabarr . sampaii pukul 4:30 kitaorang tunggu dekat padangg , dah bintatgilababi terus pergi papan kenyataan amik kertass koyakk , puas sikitt . dah FEDUP dengan rumahh sukan aku terus balikk rumahh , kalau buat camii lagii promise taknakk datang lagii . buat habis tenaga je pergi sekolahh -,-

P/s : diorang kata siapa tak datang akan diambil tindakan ! BODOHkann -,-
        SORRY if ada ayat yang tidak menyenangkann


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.