My Blog . My Story
No Need to tell youu ):
Sunday, May 22, 2011 @ 12:36 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm , Hyee kaurangg :)
Mood okeyy tak okeyy je :) pepahall entryy di atas *malas nak sebut lagi .
hehe , hatii aku nii kekadang rasa semacamm tak tahuu kenapaa , maybe presure examm kot *wahh , presure pulakk bhaha . tapii nak kata pressure examm maybe ya maybe not . but when i see budakk perempuann nii teruss hatii moree lainn dari yang biasa , maybee nii kot yang dikatakan cintaa . no wayy mann , im nott in love againn afterr my love were reject by herr . burr , takk tahuu nak buat apa sometimee when meet her facetoface lagi la macam nak pengsann : ( blablaa , ada sekali tuu nak tell dia butt i thinkk better not tell her . lagiponn , dia dahh ada Bf tak baikk kacauu Gf orang amyy : (
but in ny heart always ada youu : ' )
**nitee yall


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.