My Blog . My Story
Happy Guru Dayy :D
Monday, May 16, 2011 @ 3:22 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm ,
Hyee , hari nii happy giloo dekat sekolahh 
Ouhh , firstt thingg nak ucapp 

Happy Teacherr Day 
Selamat Hari Guruu 


Backk , tadii dekatt sekolahh firstt timee siapa tak datangg memang rugiilahh :)
at the beginning  , start dengan perhimpunan rasmii biasa :) 
thenn , bila habis acara rasmii teruss kepada gamee . form 1 , 2 and 3 stayy dewann 
Formm 4 pergi badminton court 
Formm 5 pergii padangg . 

Lower formm mainn musical chair . Bestt giloo ; p 
masa mula mula testing *sebelahh kiri cikgu Asniza kanan Haziq
music punn berdendangg semangat nii nak pusingg . pusing punya pusing , music pon berhentii menggelabah punya pasal cepat cari kerusii . Partt yang paling bestt masa music berhenti aku dengan Cik Asniza terjatuhh  dekat atas lantaii . Bhaha , maluu sial = ='
 pastuu barulahh mainn betul betull ;)


mula mula okayy dapt , second pun sama third tak dapatt : ( sebab Cik Asniza pergi tarikk kerusii > < 
tapi tak apa tak kesahh ponn : )
tapii kalau kalah ponn tak apa dapat hadiahh jugakk : ) . akak pengacara tuu tanyaa soalan sains , nasibb dapatt jawabb : ) huhu . 
dudukk dekatt tepi tengokk diorang mainn , okeyy lah  malas nak cerita pajang panjang nanti kaurang boringg : )
TAK HABIS LAGII .

budakk Form 4 mainn boling old skool dengan ketukk belon sampaii pecahh . haha bestt 

Habis rehatt , cikgu teruskan dengan perarakan cikgu dengan baca benda yang boringg -.-
habis baca semua benda haram jadahh tuhh , teruss buat persembahan antaranya 

Tarian Singa , Menyanyii , Menari , Sajakk and many morelah . 

tarian singa : bestt .

Nyanyii : dari cikgu KHB boringg , Dari cikguu Sains and Mathh , Bestt siapp buat cerita lagii , haha bagaiikan orang giloo ; p
Best Partt : )

terbaekk , Puan Maimonn :)

Menari : Puan Pengetuaa menarii bestt : ) Terbaekk la pengetuaa  : )
sorry gambar blurr : ]


okayy tu je lahh yangg akuu dapatt ceritakann : ) byee 


Hopee Nextt Yearr lagii best dari thiss yearr : )

Photograph by  Intan Shahida Fariesya


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.