My Blog . My Story
Mid Year Testt (first)
Wednesday, May 18, 2011 @ 5:18 PM | 3 Comment [s]

Assalamualaikumm ,Hye kaurangg semuaa : ) todayy firstt testt iaituu Bahasa Melayuu : )
masa Paper 1 senang jee cuma ada satu dua soalan yang memeningkan kepala : ) 
bab kata orang english 'piece of piee' ;p

masa rehat punya semangat bawak buku komsas tapi hampehh haramm tak baca langsungg -.-
habis rehat 10:35 am , naekk kelass barula terhegeh-hegeh nak baca bukuu komsas . 
thenn , Pak Cik Daniel , suruh tuliss suratt untukk Sayang S . 
pergi kelas dia , aduhh~ line tak clearr . cikgu ada , tengok air muka macamm garangg : )
try punya try , tidakk dapatt . last last aku suruh kawan aku ,Timothy pergi bagii , know what dia dapatt :)
<Good job Timothyy>
haha , masa otw pergi kelas aku tengokk belakang cikgu tuu dok tengok tengokk je . 
sampai je kelas , tengok tengokk examm dah nak start .
gelabahh datangg > <

hehe , masa mula jawab ringkasann senang soalan dia pasal jenayahh terhadap kanak - kanak*guess so .
Bahagian B pasal Cara - cara menjaga kesihatan : bapakk susahh nak pikirr . yeahh i knoww tajukk dia senang tapi cuba kaurang duduk tempatt aku . nak pecahh kepala hotakk aku nihh : /

Bahagian C : aku pilihh no . 4 (punca punca pencemaran) yang tuu senang sikitt darii Bahagian B : )
Bahagian D paling bestt , lagi susahh daripada  Bahagian B > <
Dia nak perwatakan watak sampingan(Bushrah) dalam novel Panas Salju .
apa lagi pakai jawabb la ; p . okeyy lahh , nak pergii studyy Sejarahh :)


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.