My Blog . My Story
Examm Cominn :)
Monday, May 9, 2011 @ 3:25 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm :)
Hyee , korangg semuaa :)

Entryy harii niee , mestii budakk budakk sekolahh tengahh stress kann :)
tambah tambah lagi budakk lower formm(1,2 and 3)
sebab Peperiksaan Pertengahann Tahunn
 bagi Upper Formm(4 and 5) dah start buatt hari niee :)

stress!?!  Ouhh , ByTheWayy 
Examinationn for Lower Formm is NEXTWEEK iaitu pada hari 
RABU bersamaan 18 . 05 . 2011 :)

macam mana la , aku dah la asyikk duduk mengadapp lappyy je .. kalau studyy jangan cakapp la , mestii hampehh punyaa .. bhaha ; D

ramaii yang takk suka MID-YEAR EXAMM sebab yang masukk dari form 1 sampaii 3 ..
kalau form 1 dengan form 2 sikit takapa la , ni sampaikan satuu buku masukk <malass siall nak baca>
perrgghh , mautt nak menghabiskan baca buku :)

I'm trully cakap yangg aku 95percent tak bersedia :) bagusskann anak siapa la niee , haha x)

okeyy la , akuu dah targett nak dapatt 3A4B1c(c : mathematics) untukk MidYearr-Examm
okeyy , BYEEE 


P/s : IT'S STUDYY TIMEE :)


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.