My Blog . My Story
Esok lusa cutii sekolah balik :/
Wednesday, May 25, 2011 @ 11:31 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikumm -- Hyee kaurangg ??takde ayat lainn do . nii je la yang terlintass dekatt kepala hotakk akuu :) .. Ouhh , kat atass tuu , kaurangg dahh bacakann . hehe , makaa examm dahh nak habiss dahh punn :) and thenn cutii panjangg*boringg do -.- Backk : esokk examm PJK and Bahasa Arabb<kelass KAA je> .
and masa hari khamis tuu jugakkla kezin aku datangg sinii . hehe , boringplusbestt ;) .. Ouhh , and harii Jumaat pulakk examm Geografii jee . so tak payahh nak perahh otakk macamm orangg gilaa , hehe :)
 Pastuu mulalahh cutii penggal keduaa*rasalaa
masa cutii , hari isninn budakk Form three dengann Formm fivee kena datang sekolahh sebab sekolahh buatt Programm Kecemelangan Diri , so boringg :/ tapii lagi boring stayy rumahh baikk pergi sekolahh :) and lepass tuu balikk kampungg sebab kakak sedaraa dahh nak bertunangg campurr dengann kakak sedara tirii belahh daddy akuu nak kawinn so kenaalahh pergii menyemakk dekatt Kedahh*jauhh :/ justt family kau je pergii aku dengann kezinn aku stayy rumah buatt Folioo Sejarahh , mendaa haramm kenaa hantarr lepass cutii . okayy la tuukann daripada kelass lainn semua dahh hantarr kelass aku je yang takk hantar lagii :) Burrrr , otakk dahh jamm taktahuu nak tuliss apa , KayyBhaii :) Nitee Z.z


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.