My Blog . My Story
Un-believeable . !
Sunday, February 20, 2011 @ 11:02 AM | 0 Comment [s]

Tak sangka sungguh aku yg kwan aku tuh da kwan balik ngan kwan aku tuh .. !! pelik-kan =.=''
mule2 kwan aku no.1 ckap yg die tak akan kwan kwan aku no. 2 FOREVER .. tup-tup kan aku diorang kwan balik cam dulu2 . . Tu la name nyer kuasa ALLAH SWT . amin bersyukur giler ahh . . ! :))
Cite die stat cam nih sbellom tuh aaku nak ckap yg aku ingat sikit jer . HIHI :))
--)kwan aku no.2 dtang umah Kwan aku no. 1 die buat cam tak de pape  ..dari hari tu la dorang dua ekor stat berkawan sampai hari nih .. So, tu la cite yg aku nak cite kat korang ..
MORAL OF THE STORY IS jngan gadoh mase da nak dekat peksa . rase la . HIHI :)


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.