My Blog . My Story
Sudah tiba . ! !
Saturday, February 19, 2011 @ 3:17 PM | 0 Comment [s]

Hah!!nak tau ape maksud tajuk aku hari nih . ! maksud die peperiksaan yg pertama dah nak mula and there no more FB , BELOG , TWITTER , dll . !Tapi-kan mesti aku bukak punye-lah  TAK BOLEH KALU TAK LEKAT ngan diorang sume kecuali Twitter . ! HIHI . .

Bagi aku la kan , aku lagi suka kalu periksa da dekat sebab ape auw . ?
--) sebab da tak belaja tak ape bole dok relax er . Tap aku tak tahu-la ape pendapat korang . HIHI
tapi kekadang uh periksa speti Sejarah , Math , or pape keh . ! menyakit hati gak kan . ! :))
okay la aku nak gi mkan ubat . ! Sakit tak sembuh2 agi . Hurmm . :((

Perkara terakhir yang aku nak ckap is . .

WORK HARDER OF YOU 
WANT SOMETHING . :))

Labels:



Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.