My Blog . My Story
sekolah +ceramah =
Thursday, February 24, 2011 @ 2:36 PM | 0 Comment [s]

MALAS GILER kutt nak pergi sekolah ahrri nih sebab ape tau ade ceramah . aku tau ramah tu baik , bagos , blah-blah lagi la . aku tak suka sebab die bnyak berckap , duduk smpai bontot aku nak hancur .HAHA ,and adela 2-3 perkare agi . emm , aku tak pergi ari nie . kwan aku kate best tak tau la ape yang ustaz psang . hurmmm ..  jap, sebab kenape aku tak datang bukan setakat malas aku kene pegi tngok pak cik aku kat hospital die sakit .. tuu je la kot yg aku nak tulis . BYe . :)


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.