My Blog . My Story
BEST+BORING=ARRRGGGHHHHH
Friday, November 12, 2010 @ 1:20 PM | 0 Comment [s]

Bestnya cuti skola akan tibe tak lame lagi....mesti kat skola start main tepung+telur=sedapnyer kalu buat lempeng cicah nan kari...perhhh

back 2 our topic,kawan sume keje part time coz dorang sume nk beli fixies,laptop,shopping macam2 lagi la...aq je x de juz stay umah bukak internet,makan,minum,tido jadi cam orang kaye....houoohohohoh

harap dalam mase terdekat nie dapat keje part time...amin

x lame agi nak wat jamuan nanti aq masok pic yang terbaru k...


Older Post | Newer Post
Bonjour!


Hye , i'm Amy , The ruler of this blog . You are welcomed here . Have fun with reading my entry . Have a nice day :)

Diary Me B.F


Tagboard.